Δωρεάν μεταφορικά για Αθήνα άνω των € 150

Αρχική Εταιρία Επικοινωνία

ΑρχικήΌροι χρήσης

Όροι χρήσης

 

To www.ecomarkt.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προιόντων μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η  Κατράνης Ι Χρήστος Μον ΙΚΕ

Οι κάτωθι όροι και προυποθέσεις θα εφαρμοσθούν για την χρησιμοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.ecomarkt.gr.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται οτι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που αναγράφονται χωρίς καμιά εξαίρεση:

1) Η Κατράνης Ι Χρήστος Μον ΙΚΕ. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί η να αναθεωρεί  τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών  απο το ηλεκτρονικό  κατάστημα αφου βεβαίως ενημερώση τους καταναλωτές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.
 
2) Η Κατράνης Ι Χρήστος Μον ΙΚΕ. ΔΕΝ ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται κατα την καταχώρηση των δεδομένων στις ηλεκτρονικές σελίδες.
 
3) Η Κατράνης Ι Χρήστος Μον ΙΚΕ. ΔΕΝ ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που θα δημιουργηθούν απο την εκτέλεση ή οχι των παραγγελιών ή απο τυχόν καθυστέρηση εκτέλεσης της για κάθε αιτία.
 
4) Η Κατράνης Ι Χρήστος Μον ΙΚΕ.  ΔΕΝ ευθύνεται για την διαθεσιμότητα των προιόντων που αναγράφονται στις ηλεκτρονικές σελίδες , αλλα υποχρεούται να ενημερώνει εγκαίρως τον καταναλωτή.
 
5) Το σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας επί όλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, λογοτύπων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π.) είτε ανήκουν στην Κατράνης Ι Χρήστος Μον ΙΚΕ