Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελία άνω των € 150

Αρχική Εταιρία Επικοινωνία

ΑρχικήΤρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

 Η πληρωμή γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

1) Με αντικαταβολή, εντός Αθήνας με χρέωση 3,5 ευρώ

2) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Εθνική Τράπεζα, Eurobank,). Mε την επιβεβαίωση της κατάθεσης, τα προιόντα αποστέλονται άμεσα, εφόσον είναι διαθέσιμα. Θα πρέπει απαραίτητα να προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας, πρίν την κατάθεση, για να ελεγχθεί η διαθεσιμότητα του είδους!

ΕΤΕ 153/40228749                         ΙΒΑΝ  GR12 0110 1530 0000 1534 0228 749

ΕUROBANK 0026.0142.98.0200513405  IBAN  GR4902601420000980200513405   Δικαιούχος:Κατράνης  I Χρήστος Μονοπρόσωπη ΙΚΕ


3)Mε courier Porta Porta (ΕΛΤΑ) Με μεταφορικά και αντικαταβολή εκτός Αθηνών αν είναι μικρό το προιόν

4)Με μεταφορική αν είναι μεγάλο ειδος και κατάθεση σε μια από τις δύο τράπεζες.

5)Με πιστωτική κάρτα από το site ή από το κατάστημα μας.

 

 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του ecomarkt.gr είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος/πραγγελίας απο μέρους σας, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε σας. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.
Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να παραδοθούν ή να παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις τα ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν.

 
ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
 
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες,
την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.